Sreća i osmeh na svakom koraku ❤

Jedna od najpotresnijih priča i porodica sa kojom smo se susreli u našem dugogodišnjem radu je sedmočlana porodica Ilijin iz Novog Miloševa. Verujemo da se njihova priča daleko čula, a kako i neće kada uslovi za život u kome su odrastali Verica (11), Zorica (10), Milan (7), Zoran (5) i Branka (4) nisu bili dostojni čoveka 21. veka. Međutim, uz pomoć svih vas, novi i lepši život je zakucao na njihova vrata. ❤

Foto: srbizasrbe.org

Foto: srbizasrbe.org

- Nova kuća mi se mnogo sviđa, to znači za moju porodicu jer su uslovi mnogo bolji. Sada imaju i da se kupaju, da se ugreju, rade domaći na svetlu, gledaju televizor, svako dete ima svoj krevet - rekla nam je presrećna majka Dragana njene utiske o novom domu.

Foto: srbizasrbe.org

Foto: srbizasrbe.org

Sve ono što je većini ljudi svakodnevnica ovoj porodici je to bio luksuz.

Foto: srbizasrbe.org

Foto: srbizasrbe.org

- Garderobu smo prali na ruke, a sad imamo veš mašinu. Imamo sve što smo želeli - dodaje Dragana.

Foto: srbizasrbe.org

Foto: srbizasrbe.org

Kolika je dečija radost bila pri ulasku u novu kuću, verovatno jedini Bog zna.

- Najviše vremena provodimo u našoj sobi i u dvorištu. Ovde sada imamo i kuce i mace, kao i dve kornjače. Kupatilo nam znači pošto ne moramo da grejemo vodu u lonac - ne krije radost najstarija Verica čija je, podsetimo se, najveća želja bila da dobije sobu, a sada kada je dobila moći će na miru da radi domaći. Zahvaljujući svima vama koji ste se odazvali još jednoj našoj akciji, porodici Ilijin smo kupili kompletno nameštenu kuću sa nameštajem i belom tehnikom, a pored toga na kući je sređena limarija. Dečiju sobu smo dopunili sa kupovinom dva kreveta na sprat, jednim običnim krevetom, dva ormara kao i kompjuterskim stolom i stolicom. Ukupna vrednost ove pomoći iznosi 5.504.467 dinara.

Detaljan izvještaj o porodici Ilijin možete pronaći OVDE.

Autor: redportal.rs