Mogu li crno-beli do elitnog evropskog takmičenja?

Navijači Partizana imali su prilike da gledaju svoj tim u Ligi šampiona, ali ti dani su već odavno arhivirani. Dugo se čeka veliki istup crno-belih, a ove sezone imaju prilike da igraju kvalifikacije za Ligu šampiona, ali u nešampionskoj stazi.

To znači da je put otežan što je svim ljubiteljima fudbala već odavno poznato. Prvi protivnik Partizana biće Dinamo iz Kijeva koji svoje mečeve igra u Poljskoj, pa se crno-beli nalaze u Poljskoj gde će večeras od 20 č. igrati prvi meč 2. kola kvalifikacija.

Crno-bele ove sezono sa klupe ponovo predvodi trener Stanojević koji ima iskustva jer je već uspevao sa crno-belima da pravi velike uspehe. Partizan je u 1. kolu novog šampionata Srbije pobedio Napredak sa 1:0, ali igra nikog nije mogla da raduje. Malo je vremena bilo da se isprave svi nedostaci, ali šta je tu je.

Partizan ide na noge jakom protivniku, ali u ovom delu sezone nikome nije lako pa tako neće biti ni Dinamu. Partizan ima svoje šanse koje može iskoristiti, ali pre svega je potrebno da se greške svedu na minimum.

Večeras ćemo videti neki novi Partizan što nam može biti pokazatelj kakva bi sezona mogla biti. Nikako ne bi bilo loše da Srbija ima 2 predstavnika u Ligi šampiona, naravno ukoliko se i Crvena zvezda domogne elitnog takmičenja.

Autor: redportal.rs