Ekipa sa Uba je debitant u elitnom rangu 😊

Za fudbalere Crvene zvezde večaras počinje odbranu titule utakmicom protiv Jedinstva sa Uba. Početak utakmice zakazan je za 20 časova. ⏰

Uoči utakmice oglasio se i trener crveno-belih Vladan Milojević 👇:

Čestitam Jedinstvu na ulasku u Super ligu. Velika je to stvar i zasluge svakako idu ljudima koji vode klub. Siguran sam da imaju potencijal za ovo takmičenje i želim im da izbore opstanak i budu deo elite i naredne sezone. Ubljani imaju veliki broj mladih i zanimljivih igrača. Mnogi od njih su već igrali u inostranstvu, neki samo u Srbiji, ali svakako su dobro poznata imena: Sise, Fereira, Denić, Dubljanić, Stojanović... Najveći adut Jedinstva je kolektiv uz trenera Ivana Radovanovića koji je dugo igrao u italijanskom fudbalu i važi za pravog taktičar. Nemam dilemu biće zanimljiva i atraktivna utakmica za gledanje i igranje

Veruje da će biti zanimljivo, jer su svi motivisani da se dokažu i pokažu 👇:

Sve ekipe u Super ligi imaju kvalitet i svi su motivisani da se dokažu i pokažu. Ovo je početak sezone, ekipe još uvek nisu skroz uigrane i zato ne znamo šta možemo da očekujemo. Verujem da će biti zanimljivo, ali ne i lako protiv Jedinstva.

Navijači očekuju debi novog napadača Bruna Duartea 👇:

Ne znam da li će večeras debitovati Bruno Duarte. Brazilac trenira sa nama, nedavno se priključio, biće u protokolu, ali da li će zaigrati - videćemo.

On je iskoristio priliku i da pozove navijače da ispune stadion Rajko Mitić 👇:

Pozivam navijače da dođu u što većem broju i da obore rekord iz pomenute godine, kad je na premijeri bilo više od 22 hiljade ljudi. Ko god može da dođe da nas podrži, nadam se da će to i učiniti, a mi se svakako naše publike jesmo uželeli. Nadam se i da su oni nas, uprkos tome što je jul, toplo, godišnji odmori, vikend. Ko god došao, hvala mu.

Autor: Redportal.rs