Koristili palice, suzavac i lomili inventar

U akciji pripadnika Ministarstva unutrašnjih poslova u Kraljevu rasvetljeno je krivično delo nasilničko ponašanje izvršeno 16. jula u večernjim časovima u Kraljevu kada je tokom tuče u ugostiteljskom objektu jedan od učesnika zadobio teže, a druga dvojica lakše telesne povrede, dok su učesnici tuče uhapšeni. 👇

Zbog sumnje da su izvršili ovo krivično delo uhapšeni su J.J. (24), D.K. (32), S.V. (36), N.K. (32), Đ.B. (22), M.A. (27), R.N. (28), A.B. (21) i U.R. (23) iz Kraljeva, kao i D.C. (33), O.R. (24), N.G. (19), Đ. B. (21), L.A. (22), N.V. (27) i Đ.V. (21) iz Vrnjačke Banje, dok će za dva 17-godišnja lica iz Vrnjačke Banje biti dostavljen izveštaj Višem javnom tužilaštvu u Kraljevu, saopštilo je Ministarstvo unutrašnjih poslova.

Sumnja se da su ova lica u jednom ugostiteljskom objektu međusobno učestvovala u tuči, u kojoj su koristili drvene palice, suzavac i fizičku snagu i tom prilikom su lomili inventar i uznemirili veliki broj gostiju.

Ovom prilikom jedan od učesnika tuče zadobio je teške, a dvojica lake telesne povrede.

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 sati i oni će uz krivičnu prijavu biti privedeni Osnovnom javnom tužilaštvu u Kraljevu, kako piše Tanjug, prenosi Pink.rs.

Autor: Pink.rs