Dronom je snimio kako njegova žena ulazi u zabačenu, oronulu kućicu na planini sa drugim muškarcem

Jedan Kinez je navodno uhvatio svoju ženu kako ga vara sa njenim šefom tokom radnog vremena koristeći dron kako bi ih špijunirao iz daljine.

Snalažljivi čovek, poznat samo kao Jing, počeo je da sumnja da njegova žena ima aferu nakon što je postala sve udaljenija i značajno promenila svoju rutinu, uključujući češće posete roditeljima nego ikada pre i izmišljanje izgovora kad god bi ponudio da je prati, i provodeći više vremena na poslu. Željan da otkrije istinu, ali u strahu da će morati da se pravda svojoj ženi ako se njegove sumnje pokažu kao neosnovane, Jing je odlučio da koristi komercijalno dostupan dron kako bi špijunirao svoju suprugu iz daljine. Vozio bi se do njenog radnog mesta i zatim upravljao dronom kako bi pregledao oblast bez rizika da ga žena ili njene kolege primete.

Jednog dana, dok je pratio svoju ženu, primetio je kako izlazi iz kancelarije sa misterioznim muškarcem i ulazi u automobil s njim. Otišli su do zabačene planinske oblasti gde ih je dron uhvatio kako se drže za ruke i odlaze do zabačene, oronule kuće. Oko 20 minuta kasnije, par je napustio kuću i vratio se na svoje radno mesto.

Jing je kasnije na društvenim mrežama objavio da je muškarac uhvaćen na snimku drona zapravo šef njegove žene, koji joj je nedavno dao unapređenje. I supruga tog muškarca je takođe radila u istoj zgradi, pa su morali da drže svoju aferu u tajnosti, zbog čega su posećivali to zabačeno ljubavno gnezdo.

Jing je takođe objavio fotografije svoje žene i njenog ljubavnika kako se drže za ruke i rekao da planira da koristi snimak drona kao dokaz za dobijanje razvoda.

Autor: Redportal.rs