Napadač se nije obazirao što je drugi muškarac tu sa ženom

Snimak jezive tuče vozača osvanuo je na popularnoj Instagram stranici, izazvavši burne reakcije i brojne komentare korisnika. Incident, koji se dogodio negde na drumu u Crnoj Gori, zabeležen je kamerom i brzo postao viralan.

Na uznemirujućem snimku podeljenom na Instagram stranici Podgorički vremeplov, vidi se kako mlađi vozač, besan, izlazi iz belog Renoa i nasrće na vozača srebrnog automobila.

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

Објава коју дели Podgorički vremeplov (@podgoricki.vremeplov)

IZVOR: IG / podgoricki_vremeplov

Dok su se dvojica muškaraca tukla, čulo se kako saputnica iz automobila u panici vrišti, dok ostali vozači trube, pokušavajući da signaliziraju opasnost i potencijalno zaustave nasilje. Kako se vidi na snimku iz Crne Gore razmena udaraca je potrajala.

U jednom trenutku, napadnuti vozač je počeo očajnički da viče: - Nemojte mi gospođu!

Video snimak je izazvao brojne komentare na Instagramu. Mnogi korisnici su izrazili svoje nezadovoljstvo i šok, dok su neki apelovali na bolju međuljudsku solidarnost. Jedan od najviše lajkovanih komentara glasio je: - Da mi vas je uhvatiti tri dana da kosite i plastite, ne bi bukali tako.

Ovaj komentar je izazvao dodatne diskusije o tome koliko je nasilje postalo prisutno u svakodnevnom životu i kako su ljudi skloni da snimaju takve incidente umesto da intervenišu, o čemu svedoči sledeći komentar: - Evo kakvi smo postali. Snimamo i gledamo umjesto da dotrčimo i razdvojimo, pomognemo. Pih.

Autor: redportal.rs