Miona Jovanović odlučila je da prvo veče ipak ode kod Nenada Aleksića Ša, a ne kod svojih roditelja.

Rijaliti Elita završena je u subotu, a pobedu i nagradu od 100.000 evra odnela je Anita Stanojlović.

Sinoć je u Eliti održana žurka povodom završetka projekta, a svako od takmičara je u intervjuu sa voditeljima Pinka podelili šta su radili nakon izlaska.

Među njima je i Miona Jovanović čiji izlazak nije prošao nezapaženo. Naime, nju je dočekala porodica koja nije imala lepe reči za njen odnos sa Nenadom Aleksićem Ša. Baka i majka bile su najviše uznemirene, a mama nije htela ni da je zagrli. Miona je po izlasku trebalo da odluči da li će ići kući sa svojom porodicom ili kod Nenada Aleksića Ša u Zemun. Ona je donela odluku da će prvu noć posle izlaska provesti kod Ša.

Miona je sada otkrila kako su ona i Ša proveli prvo veče:

- Noć je protekla sjajno, najopuštenije. Sedeli smo i gledali naše klipove. Videla sam da nas ima svuda. Manje-više sam gledala komentare, ali klipovi su presmešni, kao što sam ja to i doživljavala ovde, i njegove reakcije. Iz tog sam razloga, bila lagana. Situacija je bila kako treba, najsmirenija i najopuštenija. Situacija je napolju mnogo bolja, nego ovde, kao što smo očekivali za sada. Otišla sam kod njega, jer su me moji jako iznervirali. Nisam se odrekla svoje porodice, a ni oni mene - rekla je Miona.

IZVOR: YT / Zadruga

Autor: redportal.rs