Morska noć sa KIKOM: Premijera novog spota 17. jula u Dorćol Jardu 🎶🎼🎉

Kristina Jovanović KIKA, glumica i kantautorka, objaviće novi singl i spot More za izdavačku kuću Mascom.

Singl More KIKA će premijerno predstaviti publici u sredu, 17. jula u 19.30 časova u prostoru Dorćol Jard (Dunavska 1b) kada će uz morsku atmosferu, posluženje i koncert posetioci imati priliku da isprate izlazak pesme na streaming servise.

Ovim singlom KIKA najavljuje saradnju sa Mascomom, a spot će biti dostupan u četvrtak, 18. jula na njenom Jutjub kanalu.

Foto: Frejmovi iz spota /More

Kika je o novom singlu rekla:

Pesma More je letnja, ljubavna i nežna. Ona tretira teme zaljubljenosti, maštanja, kao i pronalaženja lepote u sitnicama. Kroz video spot smo želeli da prikažemo kako more, odnosno ono što su simboli za more, a to su sloboda, ljubav, sreća, širina i prihvatanje može svaka osoba da nađe i da ga stvori u sebi. Važno je naći horizont sa koga sve deluje moguće i gde je skroz u redu biti to što jesi kakav jesi.

Foto: Frejmovi iz spota /More

- Izdavačka kuća Mascom, kao ekskluzivni predstavnik Warner Music grupe za Srbiju i Crnu Goru, intenzivno proširuje spisak izvođača sa kojima započinje saradnju. Iako je trenutni muzički trend bitno naklonjen balkanskom zvuku, u Mascomovom katalogu će uvek posebno mesto imati rokenrol. Samim tim je dolazak KIKE pod okrilje naše izdavačke kuće je veoma važno - rekao je Slobodan Loka Nešović, direktor Mascoma.

Široj javnosti Kristina je poznata kao glumica, zapažena po televizijskim, filmskim i pozorišnim ulogama (Kalkanski krugovi 3, Reži - osvojila nagradu za glavnu žensku ulogu na Evolution Mallorca International Film Festival, Igra sudbine, Istine i laži, Sinđelići, Crni leptir…). Svoju umetničku svestranost kao i ljubav ka rokenrolu ostvaruje kroz saradnju sa bendom E-Play i kao voditeljska jedne od sezona televizijske muzičke emisije Tri boje zvuka. Sa 2 objavljena albuma KIKA je na domaćoj sceni stekla reputaciju multitalentovane i perspektivne autorke. Prvo kroz istoimeni bend, a kasnije kao solo artist KIKA je prošla nekoliko žanrovskih faza čime je dokazala svoju umetničku zrelost. Njeni nastupi su eksplozivni i u svakom segmentu superiorni.

Autor: REDPORTAL.RS