Pokušao je da odgonetne problem korisnice ove mreže 👇

Poznati pop pevač Vlado Georgiev često je aktivan na društvenoj mreži X gde komentariše lokalna i globalna dešava, a nedavno je pokušao da pomogne jednoj korisnici koja nije mogla da razume postuple svog muža.

- Muž je juče u putu toliko pričao i flertovao sa devojkom koja je sedela pored njega, što sa mnom nije za 10 godina braka. Osećala sam se us**no - napisala je korisnica Jasmina.

- Da nije do Vas? Ne mislim ništa loše, možda ste ga zapostavili? Možda mu drobite stalno? Pokušavam da odgonetnem, ništa zlonamerno zaista - napisao joj je Vlado. 😊

Iako su neki osudili Vladu misleći da podržava postupke muža korisnice X mreže, a osuđuje nju, ali Vlado je to odmah demantovao:

- Uopšte to nisam rekao, pročitajte ponovo. Svakako je odvratno to što je muž flertovao, ali sam pokušao da vidim sa ženom šta može biti uzrok tome. Ugodan dan.

Ubrzo je ova prepiska postala viralna na društvenoj mreži X, te su mnogi prokomentarisali kako im je simpatično što pevač rešava ljubavne probleme na ovoj mreži. 😊

- Ali Vlado Georgijev koji rešava ljubavne probleme po Tviteru.. Voliim 🤣

IZVOR: X / @Lea041022

Autor: redportal.rs