Ša imao razloga za strah 😨

Porodice superfinalista se uveliko okupljaju pred superfinale najpopularnijeg rijalitija. Tako je na lice mesta pristigla i baka popularne učesnice Mione Jovanović čije je neverstvo i turbulentan odnos sa Nenadom Aleksićem Ša obeležio ovu sezonu.

Baka nije krila svoje negodovanje zbog unukinog ponašanja, te je u izjavi za portal Pink.rs bila poprilično oštra, jer je unuka prekršila obećanje.

Ide kući...Gde bi išla?! Ide kući, pa ćemo posle da razgovaramo i da pričamo. Neću ništa ružno da joj kažem, reći ću da laž ne podnosim, a zna šta mi je obećala, neka se sada presabere, obećanje koje je babi dala, nije to ispunila, malo se zaigrala. Se*s!

Ona je otkrila da o Stanislavu ima lepo mišljenje, ali da ipak nije za pomirenje njega i Mione.

Ne, ne, ne! Stanislav je bio fer dečko, on ima sad svoju šta već, svaka čast njemu. Bio je korektan, ništa ružno nije rekao za Mionu, dok nije ona progovorila. Ako priđe dečko, zašto da im se ne javi. Ne da se pomire Stanislav i Miona, nisam za to da mi dete ode daleko.

Baka je otkrila i kako će reagovati ako se Ša usprotivi tome da porodica odvede Mionu u Kragujevac:

Molim?! Ša da se usprotivi?! Bože, svašta. Mi smo spremni da je vodimo kući, a sada ona neka odabere, tamo ili ovamo.

Baka je dodala i da je to konačan izbor, jer će se porodica u protivnom Mione odreći. Ostaje da vidimo da li će proći kao Anđela Šparavalo.

Autor: pink.rs/redportal.rs