Ko bi trebalo da odnese pobedu u Eliti?

Superfinale Elite 7 se bliži, ostao je još jedan dan do momenta kada ćemo saznati ko je pobednik ove sezone! ☝ Voditelj Darko Tanasijević ušao je danas u Belu kuću povodom emisije u okviru koje su svi preostali učesnici rekli bar jedan razlog zbog kojeg smatraju da treba da pobede! 😁

Učesnica Slađa Lazić, poznatija kao Slađa Poršelina, rekla je zbog čega misli da je baš ona zalužila ove sezone da pobedi!

- Ja sam izdominirala i prošle godine. Zadruga 6 mi je donela mnogo lepih stvarti, ali i Elita. Ja sam uvek bila ko me voli voli, a ko ne voli džaba se nervira. Ravnodušnih nema, nema osobe koja mene ne primeti. Nije mi spala blinda. Ja sam rekla da želim da postanem starleta, pa devojke koje se oblače slobodnije i ne nose donji veš i brus, vređali su me najstašnije. Ja sam pokidala sezonu i dokazala sam da smo i mi starlete poštenje i da možemo bez s*ksa da izdržimo. Samo dva puta sam plakala. Ja sam prva stavila Stanislava i Mionu, a prethodne vođu nisu smele. Meni je gledanost bila najbitnija, pa neka me sad vrate jer ja neću kući. Ako me podginu ja neću da idem, sakrivam se ovde - govorila je Slađa, prenosi Pink.rs.

Detaljnije u videu ispod 👇

IZVOR: YT / Zadruga

Autor: Redportal.rs / K.Đ.