Prodaja karata u 2 faze

KK Crvena zvezda danas je obavestila javnost o početku prodaje sezonskih ulaznica za narednu sezonu. Oni najverniji navijači prvi će moći da dođu do ulaznice koja će im garantovati mesto na svim mečevima u kojima je domaćin Crvena zvezda.

Iz kluba su naveli da će se prodaja ulaznica odvijati u 2 faze. Prva faza je faza rezervacije:

Prva faza odnosi se na rezervaciju sezonske karte za sve one koji će produžiti sezonske karte koje su posedovali prethodne sezone (zadržati svoje mesto). Kao Klub želimo da olakšamo i ubrzamo proces kupovine sezonske karte, a važan deo tog procesa je mogućnost za sve da na vreme obave prijavu i olakšaju kupovina. Ovoga puta ostavljena je mogućnost za sve da kupe sezonsku kartu onlajn, ili u našem domu na Malom Kalemegdanu, kultnom mestu naše Crvene zvezde.

Nakon toga sledi druga faza:

Након резервација, сви навијачи ће добити е-мејл са инструкцијама (1. августа) за плаћање онлајн (ко је одабрао ту опцију) или могу куповину да обаве на Малом Калемегдану од 1. августа до 23. августа до када им важи резервација места.
View this post on Instagram

A post shared by KK Crvena zvezda Meridianbet (@crvenazvezdakk)

IZVOR: IG / crvenazvezdakk

Zvezda je skoro oformila tim za narednu sezonu, a stigla su neka od zvučnih imena poput Mekintajera ali i ima i povratnika u vidu Ognjena Dobrića i Nikole Kalinića. Nema sumnje da će navijači uživati u atraktivnoj igri.

Autor: redportal.rs