Zvezda bi sa njima dvojicom kompletirala tim za narednu sezonu ☝

Košarkaški klub Crvena zvezda nastavlja sa formiranjem tima za narednu sezonu.

Mnogi igrači se pominju, ali jedna fotografija bi mogla da pozitivno uzburka Mali Kalemegdan. 🧐

Naime, prvi čovek crveno-belih Nebojša Čović uslikan je u jednom beogradskom hotelu zajedno sa dvojicom bivših igrača Crvene zvezde - Filipom Petruševim i Ognjenom Dobrićem, što je podgrejalo priče o povratku u klub. 👀

View this post on Instagram

A post shared by 🚨 (@duohoops)

IZVOR: IG / duohoops

Petrušev je na izlaznim vratima u Olimpijakosu, pošto klub pokušava da vrati Sašu Vezenkova, a Crvena zvezda se izdvaja kao pogodna opcija, upravo iz razloga što na tržištu žele da pronađu visoko krilo. Petrušev poznaje klub, očekivanja, pa bi se uklopio u tim sa visokim ambicijama. Pojedini beogradski mediji javljaju da su igrač i klub u poodmaklim pregovorima i da se očekuje finalizacija dogovora narednih dana.

Foto: Starsport/Starsport

Kod Dobrića je slična situacija. Trener Virtusa iz Bolonje Luka Banki treba da odluči da li na Ognjena računa i naredne sezone, a Zvezda čeka mig i spremna je da reaguje. Crveno-beli su popunjeni na poziciji na kojoj igra Dobrić, ali nema sumnje da bi klub i šef stručnog štaba Janis Sferopulos našli mesta i minuta za igrača reprezentativnog kalibra.

Foto: Twitter Printscreen/@kkcrvenazvezda

Dolaskom pomenute dvojice igrača Zvezda bi kompletirala tim za narednu sezonu, a klub je već najavio napad na plej-of Evrolige.

Autor: Redportal.rs