Neke se ljubavi nikad neće ugasiti 💗

Milan Milošević je danas ušao u Belu kuću kako bi učesnike stavio na emotivni rolerkoster tokom emisije Gledanje uspomena. Jedan od učesnika koji je poršao kroz ovo iskustvo je i Lazar Čolić Zola koji iz sezone u sezonu intrigira gledaoce zbog ljubavi sa Miljanom Kulić. Njihov odnos varira od ljubavi do mržnje, te su se danas tokom ove emisije podsetili lepih i ružnih trenutaka. 😥

Zola je tokom rijalitija kroz sezone imao više ljubavnih odnosa, ali ovaj sa Miljanom je svakako najupečatljiviji, te je on o tome i progovorio:

Sa Miljanom je više bilo ružbih trenutaka, ali koliko god da je bilo ružnih, nju sam jedinu voleo. Samo nju i nijednu više, sve ostalo je bilo smešno, ali šta da radim, bilo kako je bilo i to je to.

MIljana, koja ni sama nije ravnodušna, je na ovu kratku konstataciju rekla samo:

Mene je sramota da ovo gledam, ne zanima me.

Lepi Mića je ipak imao štošta da kaže o njihovom odnosu, ali jedno je sigurno, oni su bili jedan od najpoznatijih parova Elite.

Zola i Miljana su obeležili ovaj rijaliti, ta ljubav će zauvek ostati. Miljana je njemu bila uvek verna, volela ga je. Miljanina porodica se nikad nije slagala sa Zolom, moralo je tako da bude, to je to i to su oni. To je nemoguća kombinacija jednostavno. On je rekao da bi oženio Miljanu kada bi znao da će se promeniti, mnogo su toga uradili jedno drugom loše. Ima tu svega, mnogo stvari bačenih. Oni su bili najzanimljiviji kad su bili par.

Kako je izgledao Zolin izliv emocija, pogledajte ⏬

Izvor: Youtube/@zadruga_official

Autor: pink.rs/redportal.rs