Njih dvoje, prema astrologiji, imaju veliku fizičku privlačnost. 💖

Svima je poznata činjenica o bolesti Kejt Midlton pa je i interesovanje za kraljevsku porodicu veće. Nedavno je u britanskim medijima bila aktuelna priča da princ Vilijam vara bolesnu Kejt.

Astrolozi su rešili da se pozave njihovom budućnošću i saznanju da li će doći do razvoda ili će brak opstati...

Princ Vilijam je rođen 21. juna 1982. i po horoskopu je Blizanac, a princeza je rođena 9. januara 1982. i ona je Jarac. Dobro se dopunjuju, posebno po pitanjima kuće, tradicije i vrednosti. Oni zapravo pomažu jedno drugom da rastu na emocionalnom nivou. Njih dvoje, prema astrologiji, imaju veliku fizičku privlačnost. Osim što ih privlači izgled jedno drugoga, njihov planetarni poredak govori da su očarani razumom jedno drugog.

Kateina Venera je u Vodoliji i kpokazuje je razumevanje, a Vilijamov Merkur je u Blizancima što označava duhovit razgovor i zbog toga ovaj bračni par ima skladan i dinamičan dijalog. Njihove natalne karte takođe tačno opisuju njihov pristup upravljanju finansijama i način na koji obavljaju dužnosti kao članovi kraljevske porodice. Doniraju dobrotvornim organizacijama i pozitivno utjiču na svet.

Autor: Večernji list