Dritan Abazović je u žiži javnosti od završetka izbora u Crnoj Gori, a njegovo ime se dovodi u vezu sa mnogim ljudima, na mrežama najviše sa Miroljubom Petrovićem

Posle rezultata izbora u Crnoj Gori, Dritan Abazović postao je prava zvezda na Balkanu, iako je osvojio samo četiri mandata. Svi su komentarisali njegovu pobedu, imidž, a naročito je frizura ostavila traga.

Pojavilo se tako i mnogo priča o njemu i njegovom životu, ali najupečatljivija je ona u kojoj se pominje Miroljub Petrović.

IZVOR: TW / @Radonjaaaa

Njihova zajednička slika nastala je u Ulcinju davne 2007. g. Prema samom priznanju Petrovića, oni su diskutovali o poreklu, jer obojica tvrde da su potomci Skenderbega, koga smatraju svojim idolom i uzorom, pa proučavaju njegov život i dela.

Međutim, postoje oni korisnici društvenih mreža koji idu korak dalje od toga pa tvrde da je Miroljub Petrović zapravo biološki otac Dritana Abazovića.

IZVOR: TW / @MiloDjukaj

Mnogi komentari, pored onih da imaju iste ideološke poglede, ticali su se i njihovog izgleda, odnosno da li zaista Dritan fizički liči na Miroljuba.

Neki od njih ovim argumentima objašnjavaju činjenicu da Dritan Abazović nije hteo u koaliciju sa Milom Đukanovićem, već je vlast formirao sa srpskim strankama.

Autor: redportal.rs