Mučen od strane kubanskih i ruskih agenata, otkrio je sve o tajnom programu 🤫

Džon Fitcdžerald Kenedi je znao mnogo o neidentifikovanim letećim objektima, poznatijim kao NLO kada je postao predsednik početkom 1960-ih godina.

Ovo tvrdi bivši australijski obaveštajni zvaničnik Džef Krukšenk za NewsNation's u emisiji Reality Check With Ross Coulthart.

Kako on navodi, jedan od primera da zvanični vladini snimci koji izgleda pokazuju višestruke neidentifikovane vazdušne pojave snimljeni su dok je on bio na funkciji, a od sada su već i objavljeni.

Takođe, snimci nuklearnog testa na velikim visinama, čiji naziv je "Operacija plava škrga", pokazuju objekat koji pada u okean, nakon što je eksplodirala. Drugi ugao eksplozije prikazuje papirni trougao iznad te iste oblasti, a za šta Krukšenk kaže da je indikacija da je prvi snimak objavljen slučajno.

Krukšenk je ukao i na snimak testiranja rakete Atlas iz 1962. godine na kome se čini da pokazuje praćenje objekta.

- Ali ono što Kenediju nije rečeno može biti fascinantnija priča - otkriva Krukšenk i dodaje:

- Znao je dosta toga kada je ušao u kancelariju 1961- godine, ali ono što nije znao je postojanje veoma, veoma poverljivog programa zvanog Paladijum koji j eubrizgavao lažne NLO signale u sovjetski odbrambeni protivvazdušni sistem, petljajući im po glava. Čovek koji je bio jedan od idejnih tvoraca programa bio je Dejvid Lamar Krist.

Dejvid Krist bio je jedan od naučnika koji je radio za CIA. Bio je mučen od strane kubanskih i ruskih agenata dok je bio u zatvoru na Kubi, a čiji je naziv Ostvro borova. Dok je bio tamo, Hrist je otkrio sve o tajnom programu.

IZVOR: YT / NewsNation

Autor: redportal.rs