Nova platforma nas očekuje od 21. maja, a objediniće SVE OVO! 😱

Nova unpređena platforma za strimovanje, koja počinje sa radom 21. maja, objedinjuje dosadašnji HBO Max program, sadržaje iz Discovery ponude i akcije svetske klase iz Eurosport premium paketa.

Pretplatnički striming servis HBO Max, u vlasništvu medijske i produkcijske kuće Warner Bros. Discovery (WBD), uskoro u Evropi prestaje da postoji pod tim imenom. Unpređena platforma za strimovanje video saržaja pod imenom – Max, koja će je zameniti, počinje sa radom 21. maja.

Max objedinjuje dosadašnji HBO Max program, zanimljive sadržaje iz Discovery ponude i akcije svetske klase iz Eurosport premium pretplatničke usluge. Nova platforma će, prvi put na jednom mestu, imati premijerne TV emisije, nove i kultne filmove, nezaobilazne sportove i vodeće TV mreže u odabranim zemljama.

Max će širom Centralne i Istočne Evrope – u Rumuniji, Mađarskoj, Češkoj, Slovačkoj, Bugarskoj, Hrvatskoj, Sloveniji, Srbiji, Crnoj Gori, Bosni i Hercegovini i Severnoj Makedoniji, kao i na području Skandinavije i Pirinejskog poluostrva postati dostupan 21. maja.

Autor: mondo.rs