Po izboru korisnika, najbolja aplikacija za 2022. godinu je društvena mreža BeReal

Tehnološki gigant Gugl objavio je svoju godišnju listu najboljih i najpopularnijih aplikacija i igara za Android operativni sistem u 2022.

Najbolja aplikacija za 2022. godinu prema Guglovom uređivačkom timu je Dream by WOMBO – generator "veštačke umetnosti", u koji samo unesete tekst, odaberete umetnički stil i dobijete gotovu sliku.

Po izboru korisnika, najbolja aplikacija za 2022. godinu je društvena mreža BeReal. Reč je o društvenoj mreži zasnovanoj na spontanosti, koja svakog dana, u različito vreme, šalje obaveštenje svim korisnicima da se fotografišu u roku od dva minuta – bez ikakvih filtera.

PetStar, koji korisnicima omogućava da prave muzičke spotove sa svojim ljubimcima, izabran je za najbolju aplikaciju za zabavu.

Najbolja aplikacija za lični razvoj, prema Guglu, je Breathwrk, koja vodi korisnike kroz vežbe brzog disanja dizajnirane da oslobode stres i anksioznost, poboljšaju izdržljivost, daju energiju i pomognu im da zaspiju.

Plant Parent je izabrana kao najbolja aplikacija za svakodnevne stvari, pomažući korisnicima da identifikuju biljke, ali i da organizuju svoje vreme i aktivnosti o tome kako najbolje uzgajati svoje prijatelje biljke.

Aplikacija STIGMA, koja korisnicima pruža bezbedan prostor da razgovaraju o svom mentalnom zdravlju, poveravaju jedni drugima i dele svoja iskustva sa određenim mentalnim stanjima koja se razumeju, izabrana je za najbolju aplikaciju zauvek.

Apek Legends Mobile, u kojem korisnici biraju lika, udružuju se sa prijateljima, a zatim se bore sa drugim igračima na prostoru u obliku ostrva, izabran je za najbolju mobilnu igru od strane Gugl i Android korisnika.

Autor: redportal.rs

#android

#aplikacije

#gugl