Sloba Vasić, kao i druge javne ličnosti, pokazao koliko je važno biti uz SVOJU ZEMLJU 🙏🏼

Sramna rezolucija o Srebrenici usvojena je pre dva dana. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić svim silama se borio protiv toga, ali je lobi velikih sila bio prevelik. Ostaje činjenica da je Srbija izašla kao moralni pobednik, te da je veći broj zemalja bio protiv ili uzdržan nego za usvajanje rezolucije👆🏼.

Ova odluka je i te kako uzdrmala domaću javnost, te su se tim povodom oglasile mnoge javne ličnosti. Jedan od njih je i pevač Sloba Vasić. On se oglasio putem Instagram storija kako bi odao priznanje lavovskoj borbi predsednika Vučića, podelivši sliku na kojoj je predsednik ogrnut srpskom zastavom na GS UN. Uz sliku je napisao:

Nikad se nisam politički oglašavao, ali ovaj put sam siguran da moram! Gospodine predsedniče, kapa do poda!

On je na storiju okačio i emodži srpske zastave. Ovim postupkom je pokazao koliko je važno biti uz svoju zemlju i boriti se protiv nepravde koja joj je naneta ovakvim postupkom međunarodne zajednice. 👏🏼

Zahvalnost na podršci, kao i važnost iste, je potom pokazala i prva dama Srbije Tamara Vučić, koja je podelila Slobin stori i napisala:

Zato što je zajedništvo u važnim trenucima za svoju zemlju stvar emocije, suštine karaktera i vaspitanja.

Na ovaj način prva dama Srbije je još jednom pokazala koliko u ovakvim trenucima treba pokazati ujedinjenost, solidarnost i empatiju. 💗

Foto: Instagram.com/@tamara.vucic.serbia

Autor: redportal.rs