Pas je čovekov najbolji prijatelj

Vlasnik psa koji je nestao ponudio je 3000 evra onome ko ga nađe! Oglas je objavljen i na Fejsbuk stranici Kraljevo Selo, Minićevo a administratori tvrde da nije reč o šali.

Minićevo se nalazi na magistralnom putu između Zaječara i Knjaževca, a pas je nestao kada su ga pustili da trči po polju izvan Minićeva prema Zaječaru.

Na žalost, ljubimac se više nije vratio. U oglasu o nestanku psa navedeno je da se svako ko ima informacije javi Aleksandru koji nam detaljno objašnjava.

Foto: informer.rs/informer.rs

- Pas se zove Okley, mužjak je, ima četiri godine i rase je engleski seter. Vlasnik je moj prijatelj koji je neopisivo vezan za svog ljubimca i zbog toga daje ovoliko para. On sa Okleyem često dolazi kod mene u Minićevo i idemo u lov. Zbog posla, vlasnik je sada u Italiji, a ja bih, naravno, preuzeo psa. Nema bojazni čak iako je Okleya neko ukrao, pa se boji da ga vrati zbog zakonskih sankcija. Nama je samo važno da se pas vrati, niti ćemo zvati policiju, niti iko mora znati ko je nalazač - kaže nam Aleksandar Lakić iz Minićeva.

Po njegovim rečima, lovački psi ove rase sa pedigreom, u Italiji koštaju od 2 do 3.000 evra. Ali vlasnik ne želi novog, već svog mezimca koji mu je kao član porodice…

Autor: redportal.rs