Poslednjih 72 sata čudnih promena kod crno-belih

KK Partizan strahuje od sajber napada. Razlog su promene na društvenoj mreži instagram.

Crno-beli su se oglasili na mrežama.

- Tokom poslednja 72 sata zvanična Instagram stranica Partizana je meta sajber napada. Zvanična Instagram stranica Partizana tokom poslednjih 72 sata trpi sajber napade tokom kojih se među pratioce dodaje veliki broj sumnjivih, veoma izvesno, bot profila. Ovaj slučaj je prijavljen kompaniji Meta i nadležnim organima. Motiv napada nije poznat, ali se pretpostavlja da cilj može biti onesposobljavanje naloga, diskreditacija naloga ili kasniji pokušaj krađe identiteta - stoji u saopštenju.

Ostoja Mijailović, predsednik Košarkaškog kluba Partizan, govorio je temi koja poslednjih dana privlači pažnju javnosti u Srbiji. Reč je o novčanoj pomoći koju su dobijala dva najveća kluba u zemlji, Partizan i Crvena zvezda.

- Nekada sam tužan što se sklonimo sa parketa i pričamo o tome. Potpuno je normalno da unutar kluba pričamo o tome, a u javnosti o utakmicama. Nemojte se previše radovati kada pobeđujete, a nemojte tugovati kada gubite. Zvezda je potpuno zasluženo osvojila „Kup Koraća”. Mi smo imali prednost od devet poena, ali Zvezda je preokrenula i slavila. Već treću godinu ima prozivki sa tribina, i sa Zvezdine, ali i sa naše strane. To radi Crvena zvezda i neki naši ljudi. Mnogo utakmica smo dobili, nekada smo pobeđivali Zvezdu 25 razlike, ali smo i gubili 25 razlike. Neću da tražim alibi u nečemu drugom kada izgubimo. Mi smo tu zbog navijača, zbog miliona koji gledaju ovo i moramo profesionalno da istupimo - rekao je Mijailović prilikom gostovanja na Prvoj televiziji.

Autor: redportal.rs