Po mnogima najkontroverzniji hrvatski influenser ne krije vezu sa dve godine mlađim dečkom

Kontroverznog hrvatskog influensera Ivana Bašića javnost je imala priliku da upozna preko TikToka, uglavnom preko sadržaja u kojem otvoreno i bez zadrški pokazuje život na visokoj nozi, ali i bez ikakvog uvijanja govori o svojoj sekusalnoj orijentaciji.

Foto: redportal.rs/Privatna arhiva

Ivana mnogi smatraju za neverovatan spoj šatma i intelekta, a da se radi o momku koji govori bez dlake na jeziku videlo se i relativno skoro kada je u jednoj emisiji na Pinku otkrio da mu pišu i oženjeni muškarci sa srpske estrade. Ipak, on je svoju sreću pronašao sa dve godine mlađim momkom, inače takođe influnserom Pericom.

Naime, Ivan je ovih dana, na oduševljenje svojih fanova napokon svog momka, što je iznenadilo veliki broj korisnika, tim pre što se obojica bave i istim poslom (njegovog partnera prati preko 60.000 ljudi)

Nakon razotkrivanja oni su objavili nekoliko snimaka na TikToku, a svaki je postao viralan u bukvalno nekoliko minuta, tako da je praktično preko noći osvanulo oko 30 Proljetni Ivan i Perica fan-profila.

Kada je o samom Perici reč, njegovo pravo ime je Petar Zrinski, kog je publika u Hrvatskoj upoznala preko televizije RTL u šou programu po imenu Dođi, pogodi i osvoji, s tim što ovaj influenser ima svoje profile i na Jutjubu, tako da ga publika poznaje uglavnom preko raznih šala (iliti prenkova) koje obično radi u centru Zagreba.

Video: tiktok.com/ @basicivanofficial

IZVOR: TT / @basicivanofficial

Inače, Ivan se u međuvremenu i pohvalio i kako mu Perica redovno posvećuje pažnju glomaznim buketima cveća, što je svakako lep gest.

Ne znamo kako se vama sviđa ovaj zaljubljeni par, ali što se nas tiče - neka im je sa srećom! 😄

Autor: redportal.rs