Pitanje je sada ⁉️

I pored toga što je uradila brojne zahvate kako bi svoj izgled dovela do savršenstva, Maja i dalje koristi razne aplikacije kako bi ulepšala fotke koja objavljuje na Instagramu.

Maja Marinković nedavno je u zadnjicu stavila silikonske implante, a sada, kada je ponosno pokazala novu guzu, svi se pitaju da li je preterala sa uvećavanjem ili se samo zaigrala sa fotošopom.

I pored toga što je uradila brojne zahvate kako bi svoj izgled dovela do savršenstva, Maja i dalje koristi razne aplikacije kako bi ulepšala fotke koja objavljuje na Instagramu.S obzirom na to da je odlučila da ode pod nož kako bi uvećala zadnjicu koju je, kako sama kaže, "zapostavila" na listi estetskih zahvata, njeni fanovi su se uplašili da starleta ovaj put ne pretera.

View this post on Instagram

A post shared by MARIJA MARINKOVIC (@majaamarinkovic)

IZVOR: IG / majaamarinkovic

Međutim, Maja nema problem sa tim šta će ko da misli, pa je poslednjim fotkama iznenadila pratioce na pomenutoj društvenoj mreži.Naime, Marinkovićeva je pokazala kako njena guza izgleda iz profila, a mnogi smatraju da je na njeno mršavo telo ugradila preveliki "broj" implanta.

S druge strane, moguće je i da je starleta koristila aplikaciju kako bi dodatno oblikovala zadnjicu, a šta je istina saznaćemo tek kad stane pred kamere uživo.

Autor: pink.rs