Složili se vi ili ne, oni žrtvuju one koje volite

Ukoliko ste korisnik društvenih mreža, konkretnije TikToka, bar jednom ste naletili na video-snimak pevačice i tekstopisca Jaguar Rajt, koja je trenutno u žiži javnosti širom sveta zbog svojih tvrdnji koje se tiču Paf Didija, Džej Zija i Bijonse.

Podsećamo, Paf Didi uhapšen je 16. septembra, a optužen je za trgovinu seks*m, reketiranje i korupciju.

U mnogim svojim intervjuima koji su viralni na TikTok-u, Jaguar je iznela niz tvrdnji i optužbi na račun Didija, Džej Zija i Bijonse, među kojima su optužbe za ubist*o, silovanja, fizičko i psihičko maltretiranje, ucenu itd itd.

Nakon gostovanja kod Pirsa Morgana, Jaguar dala novi inervju u kom je otkrila da je izgubila sina i da je to povezano sa slavom i načinom na koji industrija u Holivudu funkcioniše, kao i da je to posledica svih optužbi koje je iznela na račun Džej Zija i Didija.

- Moj sin je umro jer je moj sin. Targetirali su ga jer je moj sin. Radio je na svom albumu. Kupila sam Philadelphia zbog njega, kako ne bi morao da potpisuje ni za jednu drugu kompaniju jer sam znala šta će se desiti. Bio je stažista u Roc Nation kompaniji i njemu su prišli da žrtvuje mene. Ali nije hteo - otkrila je Jaguar.

- Videla sam njegovu smrt kada je imao 19 godina. Zbog toga sam nas preselila ovde kako bih to sprečila. Sprečila, izbegla... I svejedno se desilo. I vidite, tada sam znala da je mama Kanje Vesta... Kanje nikad ne bi poželeo da vidi Don mrtvu. Čak ni ako je umrla prirodnim putem. Bila sam srećna kada je napokon prihvatio. Zato što oni žrtvuju one koje vi volite, složili se vi sa tim ili ne. Vidite, vi se ponekad složite, oni vas stave u tu poziciju, a nekad se ne složite i oni ih svejedno oduzmu jer žele da vam pokažu kakva je šteta - rekla je Jaguar i dodala:

- Smrt Đovanija je razlog zašto radim ovo što radim.

Jaguar je sina Đovanija dobila 1990. godine kada je imala 16 godina. Đovani je ubijen 2018. godine na jednoj rođendanskoj žurci na kojoj je krenula tuča i on je smrtno ranjen. Policija je tada saopštila da "veruju da se grupa ljudi pojavila na žurci i da su neki među njima izašli napolje da se tuku". Kako su naveli, Đovani je tada izvadio pištolj i počeo da maše njime, a onda ga je vratio u pantalone. Međutim, drugi muškarac je izvadio pištolj i pucao u Đovanija.

@kadishalynnnn

#greenscreen Jaguar Wright says her son was taken out because she spoke about Jay Z and Diddy #fyp #jaguarwright #jayz #diddy

♬ original sound - Kadisha🕷️

IZVOR: TT / @kadishalynnnn

Ceo intervju možete pogledati na sledećem linku:

IZVOR: YT / RealLyfe Productions

Autor: redportal.rs