Mržnja prema meni potiče od toga što sam radio svoj posao na razotkrivanju poslovnih kombinacija, ističe Papić ☝🏻

Gost podkasta Bez ljutnje, molim sa Gordanom Uzelac ove srede bio je Aleksandar Papić, poznati biznismen iz ugledne porodice, čije je ime često spominjano u medijima.

Papić je sada prvi put govorio za medije i odgovarao na medijska izveštavanja o njemu. Na početku, Gordana Uzelac ga je pitala ko je Aleksandar Papić, na šta je odgovorio:

Ja sam znao da će biti teških pitanja, ali ne najteže to prvo. 😅 Ko je Aleksandar Papić? Normalan čovek, porodičan čovek, poslovan čovek. Meni potpuno nezanimljiv, ne znam što sam toliko interesantan medijima. Nikada se nisam oglašavao u javnosti, upravo zbog toga što sam ja smatrao: šta imam ja da kažem, ko sam ja da pričam?

Istakao je da se njegovo ime pominje u negativnom kontekstu u medijima gotovo isključivo u vreme predizbornih kampanja:

Baš je zanimljivo u kom terminu izlazi. U terminu kada je izborna kampanja u toku. Pred izbore. I sada ga pokreću u Skupštini, isto kada imamo izbore u Beogradu.

Papić je opisao kako je od njega traženo da prizna autorstvo nad pismom čiji nije autor:

Brutalna laž je kod njih istina samo ako je napad na predsednika Aleksandra Vučića. Ja bih mogao da budem i reketaš, i kriminalac, mogao bih da radim šta god hoću i bio bih heroj opozicije. Samo sa slažem i da idem uz njih.

Ceo razgovor Gordane Uzelac sa Aleksandrom Papićem možete pogledati na Jutjub kanalu Pink.rs i portalu Pink.rs.

IZVOR: YT / Pink.rs

Autor: redportal.rs