Poslednja vest ❕

Za najnužnije potrebe za pijaćom vodom obezbeđene su auto-cisterne. Mole se potrošači da pripreme neophodnu zalihu vode za piće i osnovne potrebe.

Zbog planiranih radova na vodovodnoj mreži na opštini Barajevo, danas će od 8.30 do 18 sati, bez vode ostati potrošači u naseljima Glumčevo brdo i Vučinac, sa pripadajućim ulicama.

Ispiranje mreže na Paliluli 👇🏻

Ekipe Beogradskog vodovoda i kanalizacije izvodiće planirane radove na ispiranju vodovodne mreže na opštini Palilula, od ponedeljka 01.04.2024. godine do subote 06.04.2024. godine.

Povremene prekide u snabdevanju i umanjen pritisak vode u vremenu od 22 do 6 sati osetiće sledeći potrošači:

1. i 2. 4. 2024. godine – u Višnjičkoj ulici (od Pančevačkog mosta) i u naselju Višnjica;

2. i 3. 2024. godine – u naseljima Višnjička banja, Slanci i Veliko Selo;

3 i 4. 4.2024. godine – u naseljima Karaburma i Ćalije;

4. i 5. 4.2024. godine – u delu rejona oivičenim ulicama Dunavskom, Vojvode Dobrnjca, Takovskom, Ruzveltovom i Cvijićevom;

5. i 6. 4.2024. godine – u delu rejona oivičenim Bulevarom kralja Aleksandra, Takovskom i Kraljice Marije; U toku radova može doći i do kratkotrajnog zamućenja vode. Molimo potrošače da prethodno pripreme neophodnu zalihu vode za piće i osnovne potrebe.

Ekipe Beogradskog vodovoda će se truditi da radove obave u što kraćem roku. Zahvaljujemo građanima na strpljenju i razumevanju. Planirani radovi na ispiranju vodovodne mreže obezbediće da voda na česmama potrošača i dalje bude provereno dobrog kvaliteta. ❕

Autor: Kurir.rs