Dodao je da će nakon beogradskih izbora, ukoliko se održe, biti organizovani i lokalni.

Predsednik Privremenog organa Grada Beograda Aleksandar Šapić rekao je danas da će sačekati još devet dana odluku narodnog poslanika Branimira Nestorovića da se vidi da li ima prostora za dogovor, a da će se ako budu primorani i ne bude većine, ići na nove beogradske izbore.

- Zbog legitimiteta i želje da sledeće četiri godine vodimo Beograd, da 'damo gas do kraja' i u Beogradu za to vreme promenimo više nego za prethodnih deset, mi i dalje ostajemo pri tome da ćemo čekati gospodina Nestorovića, jer mislimo da on jedini ima legitimitet - rekao je Šapić.

Dodao je da će mu biti žao ukoliko Nestorović za devet dana smatra da nema prostora za dogovor, jer će se izgubiti dragoceno vreme za sve što očekuje Srbiju u narednom periodu, a to su, kako je rekao, velike stvari.

Foto: Beta news

Šapić je naveo da će ukoliko budu primorani i ne budu imali većinu izaći na nove beogradske izbore, koji bi, u slučaju da se raspišu, bili održani do 20. maja ove godine. Dodao je da će nakon beogradskih izbora, ukoliko se održe, biti organizovani i lokalni.

- Ako budemo primorani na nove izbore ići ćemo, borićemo se, izaći ćemo pred narod na najbolji mogući način, predstavićemo stvari koje smo radili, nećemo nikoga da etiketiramo, napadamo. Duboko verujem u našu pobedu na tim izborima, rekao je Šapić.

Autor: Pink.rs