Dobili stanove u naselju Zemunske kapije i Novom Beogradu🤩

Srećni dobitnici stanova trećeg ciklusa nagradne igre Uzmi račun i pobedi su Stojan Bukumirović iz Beograda i Dobrivoj Martonoši iz Kikinde, a izvlačenju je prisustvovao i trofejni džudista Aleksandar Kukolj. 

Prvi srećni dobitnik je osvojio dvosoban stan u naselju Zemunske kapije, dok se drugi nalazi na Novom Beogradu. U igri je bilo 265.886.058 računa koje su poslali građani. U prvom izvlačenju stanove u Beogradu dobili su – Aleksa Vesić i Branislav Miodrag, a u drugom Milica Marković iz Kragujevca i Vesna Dotlić iz Pančeva.

U sledećem, četvrtom izvlačenju, biće poznati vlasnici dvosobnog i trosobnog stana, dok će u poslednjem izvlačenju biti dodeljeni trosobni i četvorosobni stan. Nagradni fond ovog ciklusa igre Uzmi račun i pobedi obuhvata 10 stanova u Beogradu, ukupne vrednosti od skoro 1,7 miliona evra. Stanovi se dodeljuju u pet javnih izvlačenja, a u svakoj od emisija dodeljuju se po dva stana.

Pravo učešća u prvom i svakom narednom izvlačenju imaće fiskalni računi uneti do 12 časova na dan izvlačenja. Oni računi koji budu registrovani nakon toga ili koji ne budu izvučeni u emisiji, imaju pravo učešća u narednom izvlačenju.

Autor: mondo.rs