Za sada ne zna da li je u potpunosti oslobođen optužbi ili je pušten da se brani sa slobode

- Presrećna sam što je moj suprug na putu za kući. Kada sam videla poziv sa njegovog broja, pomislila sam da mu nije loše, odnosno da je nešto najgore od svega, ali kada sam čula njegov glas pao mi je kamen sa srca. Za sada je pušten iz pritvora i to je najbitnije, jer je moj suprug zaista bolestan.

Ovim rečima je Milica Miletić (28) iz Leposavića javila da je njen suprug Marjan, kojeg je juče na putu od Leposavića ka Kosovskoj Mitrovici uhapsila takozvana kosovska policija, oslobođen iz policijskog pritvora.

Za sada ne zna da li je u potpunosti oslobođen optužbi ili je pušten da se brani sa slobode, ali objašnjava da slika sa oružjem na društvenoj mreži nema nikakve veze sa realnošću i da tzv. kosovska polcija koja je juče izvršila pretres njihove kuće nije pronašla nikakvo oružje.

Foto: Kosovo Online

Zahvalna svima koji su joj pružili podršku tokom jučerašnjeg i današnjeg dana, Milica, majka petoro dece, ističe bojazan za suprugovo zdravstveno stanje jer mu je, kako naglašava, srce sasvim oslabljeno.

- Najteže mi je bilo što znam da mu je srce jako slabo, a on je u pritvoru. Jer, pripremali smo se da ovih dana ode na kontrolu u Beograd - zaključuje Mirjana čiju dosadašnju zabrinutost ipak nadvladava sreća što će se suprug uskoro pridružiti njoj i mališanima.

Autor: Pink.rs