Suve slavine već od 9 časova

Zbog planiranih radova na vodovodnoj i elektro mreži na teritoriji Beograda koje izvode JKP Beogradski vodovod i kanalizacija i Elektrodistribucija Srbije pojedine beogradske opštine biće tokom dana bez vode i struje.

Kako je objavljeno na sajtu JKP Beogradski vodovod i kanalizacija, voda će biti isključenja danas od 9 ujutru, pa sve do 8 sati posle podne u centru Zemuna.

Potrošačima u ulicama Trogirska, Petra Kočića i Džordža Vašingtona biće privremeno isključeno vodosnabdevanje zbog stavljanja u funkciju novopoloženog cevovoda na opštini Zemun.

Svi građani su o radovima blagovremeno obavešteni, i savetovano im je da pripreme neophodnu zalihu vode za piće i osnovne potrebe.

Iz Vodovoda su saopštili da je za najnužnije potrebe za pijaćom vodom obezbeđena auto-cisterna sa vodom.

Isključenja struje

Stanari delova 11 beogradskih opština danas izvestan period neće imati električnu energiju, saopštila je Elektrodistribucija Srbije.

Bez struje biće naselja u beogradskim opštinama Zvezdara, Palilula, Savski venac, Voždovac, Rakovica, Novi Beograd, Zemun, Grocka, Barajevo, kao i pojedina naselja u opštinama Obrenovac i Mladenovac danas neće imati struje najranije od pola devet ujutru, i najkasnije do pet sati posle podne.

Autor: Kurir