Njegove ćerke su danas napravile incident na aerodromu vređajući vlast i predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

Ćerke narodnog poslanika SPS Vladana Zagrađanina Anja i Mia danas su na aerodromu Nikola Tesla vređale predsednika Srbije Aleksandra Vučića kao i policijsku službenicu kojoj su i pretili batinama. Zagrađanin, koji je bio prisutan, nije uradio ništa povodom toga.

- Ćerke funkcionera SPS Vladana Zagrađanina su se provlačile ispod traka postavljenih za obavezan smer kada su došle na pasošku kontrolu, službenica ih je upozorila, a one su tada počele da laju AV-AV i da je vređaju, kao i da joj prete batinama - piše Informer.

Kako dalje njihov izvor dodaje, njih su preuzeli radnici Odseka za suzbijanje prekograničnog kriminala i suzbijanja ilegalnih migracija, a u konsultaciji sa dežurnim tužiocem događaj je klasifikovao kao krivično delo.

Njihov otac Vladan Zagradanin, visoki funkcioner SPS-a i narodni poslanik, bio je prisutan kako navode iz Informera i nije se pozivao na poslanički imunitet, ali takođe nije ništa uradio kako bi sprečio svoje ćerke da vređaju aktuelnu vlast i predsednika Vučića, zbog koga je i na svim tim funkcijama.

Ali to nije bilo sve. Nakon skandala, umesto izvinjenja ili saopštenja povodom incidenta koji su priredile njegove ćerke, Zagrađanin je napao i ministra privrede Bastu bez ikakvog konteksta. Naime, on je na svom Instagram nalogu objavio fotografiju naslovne strane Srpskog telegrafa koji donosi vest o ovom incidentu, uz negativan komentar na račun urednika lista, ali i ministra privrede Radeta Baste:

- Saša Milovanoviću, imam obraz a imam i sećanje, na koje bi najbolje bilo da te podseti, tvoj drug ministar Rade Basta.. a ako se slučajno ne sećaš, znači Ti nemaš ni obraza, ni časti, ni poštenja....

View this post on Instagram

A post shared by Zagradjanin Vladan (@vladanzagradjanin)

IZVOR: IG / vladanzagradjanin

Autor: redportal.rs