U sedištu Srpske napredne stranke danas je predsednik Izvršnog odbora SNS-a Darko Glišić održao konferenciju za novinare.

- Politika SNS je politika okupljanja odgovornih ljudi oko nacionalnih interesa, mir i stabilnost, kao i ekonomski napredak i očekujemo podršku dobronamernih ljudi. Stranka Bolja Srbija kolektivno pristupa SNS-u, na čelu sa Draganom Jovanovićem, predsednikom stranke. Hvala im na podršci. Svi mi imamo jednu ideju, a to je bolji život svih naših građana.

Dragan Jovanović je rekao da su odlučili da podrže politiku predsednika Vučića i da pristupe toj stranci.

- U ovom trenutku u kom se nalazi Srbija odlučili smo da podržimo politiku predsednika Aleksandara Vučića. Želimo da doprinesemo svojim iskustvom odbornika i tako pokrenemo infrastrukturu, napravimo od Topole javni servis građana i da nastavimo sa tom praksom i da određene projekte ostvarimo.

- Bitna nam je izgradnja auto-puta Vožd Karađorđe, ulaganje u turizam, projekat obnova kraljeve vinarije, što je Vučić i najavio, ali i rešavanje oko pitanja velikih ulaganja za napajanja pitkom vodom, što je glavni problem u Topoli - kaže Jovanović.

- Topola, Šumadija i Oplenački kraj imaju stabilan razvoj, a upravo je predsednik Vučić garant tog napretka i razvoja Šumadije kakvu želimo i zato što postali deo ove porodice -  završava Jovanović.

Glišić kaže da je Jovanović od sada glavni čovek SNS u Topoli i deo odbora SNS. 

Autor: Novosti.rs