U planu još 20 novih destinacija

Er Srbija uspostavila je danas, letom JU150 u 07:45 časova, novu redovnu liniju između Beograda i Budimpešte, kojom će tokom predstojeće letnje sezone srpska nacionalna avio-kompanija leteti i do 17 puta nedeljno.

Doček prvog leta Er Srbije za Budimpeštu upriličen je na aerodromu Franc List, koji je smešten 16 kilometara jugoistočno od centra glavnog grada Mađarske, navedeno je u saopštenju.

Direktor za komercijalu i strategiju Er Srbije Boško Rupić je ovom prilikom izjavio:

Današnjim letom do Budimpešte pokrenuli smo prvu od preko 20 destinacija do kojih ćemo saobraćati tokom predstojeće letnje sezone, a koje nisu bile u našoj mreži u 2022. godini. Pratićemo tražnju i u skladu sa njom postepeno povećavati broj frekvencija između dva grada.

On je izrazio nadu da će uvođenje direktnih letova doprineti boljoj povezanosti Srbije i Mađarske, kao i da će značajno ubrzati kretanje putnika širom Evrope.

Kako je saopšteno, uvođenjem redovne avio-linije između glavnih gradova Mađarske i Srbije Er Srbija putnicima pruža mogućnost dobre povezanosti od Budimpešte, preko Beograda do Španije, Italije, Grčke, Kipra, Sjedinjenih Američkih Država, kao i zemalja u regionu.

Autor: tanjug.rs

#Air Serbia

#Budimpešta

#beograd

#er serbia

#er srbija