Izjavio je da je juče bio jedan od najtežih dana za Srbiju

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić naveo je na Instagramu da je juče bio jedan od najtežih dana za Srbiju i da ćemo imati mnogo muka i problema u budućnosti.

- Juče je bio jedan od najtežih dana za Srbiju i nikada nisam krio od ljudi kada se takvi stvari događaju. Imaćemo mnogo muka i problema sa kojima ćemo se suočiti u budućnosti i zato nam je potrebno jedinstvo - naveo je predsednik u videu na Instagram nalogu buducnostsrbijeav.

- Od onih od kojih sam to očekivao zbog odgovornosti koju su morali da pokažu, to nismo dobili. Dobili smo njihovo ujedinjenje, bez obzira što su sve suprotno govorili samo nekoliko dana ranije, na temi na kojoj ne bi trebalo da ide bilo ko protiv nekoga. Nažalost, oni su i ovog puta izabrali da idu protiv Srbije. Njima i svim međunarodnim predstavnicima, a pre svega vama poštovani građani Srbije govoriću o svemu, o svim temama, o svim problemima sa kojima se suočavamo i izborima koji su pred nama u ponedeljak u poslepodnevnim satima. Srbiju ćemo sačuvati odbraniti. Živela Srbija – rekao je Vučić.

Autor: Tanjug AP

#Predsednik

#Srbija

#aleksandar vučić