Kao građanin Srbije i ponosni pripadnik SNS-a, stojim uz članove porodice Vučić - naveo je Đurić.

Potpredsednik glavnog odbora SNS-a Marko Đurić oglasio se povodom trenutne kampanje koja je usmerena protiv sina i članova porodice predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

- Snažno osuđujem kontinuiranu i političkim ciljevima inspirisanu kampanju širenja mržnje protiv sina i članova porodice predsednika Srbije. Odsustvo argumenata, kadrova, ideja i rezultata onih koji to čine nisu i nikada neće učiniti prihvatljivim ovakav način političkog delovanja.

Kao građanin Srbije i ponosni pripadnik SNS-a, stojim uz članove porodice Vučić i zalažem se za najširu moguću osudu ovakve kampanje, kao i momentalno napuštanje ovakvih, za pojedince oštećujućih, a za društvo toksičnih metoda političkog delovanja - naveo je Marko Đurić u svom saopštenju.

Podsećamo, opozicioni mediji poveli su kampanju protiv sina predsednika Srbije zbog njegovog prisustva na proslavi Dana Republike Srpske.

Tim povodom oglasio se i predsednik Vučić, koji je sinoć na Instagramu objavio da su počeli najsnažniji napadi na njegovog prvenca zbog posete RS.

View this post on Instagram

A post shared by Aleksandar Vučić (@buducnostsrbijeav)

Autor: Novosti online