Predsednik Vučić je odmah reagovao i uputio mi zahtev da pristupni put do škole bude hitno asflatiran, objasnio je on.

Po nalogu predsednika Aleksandra Vučića po hitnom postupku asfaltiran je pristupni put za osnovnu školu u Velikom Selu u dolini Jadra.

- Pre tri dana, 22. decembra, predsednik Aleksandar Vučić primio je pismo od Svetlane Andrić iz Velikog Sela, majke troje dece, koja se požalila da je u toku asfaltiranje puta koji prolazi pored škole, ali da je pristupni put do samog ulaza u školu ostao neasfaltiran - napisao je na Fejsbuku ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukure Goran Vesić.

- Odmah sam naložio Putevima Srbije da izađu na teren, a danas, posle tri dana, dobio sam izveštaj da je afaltiranje puta završeno. Čitava Zapadna Srbija, a posebno deo Podrinja, gde su Loznica i dolina Jadra, ima posban značaj za Republiku Srbiju. Želimo da učinimo sve da građani ostanu da žive u ovom delu Srbije. Preduslov za to je da obezbedimo dobru povezanost putevima koja će omogućiti industrijski razvoj i dolazak novih investicija.Zbog toga u ovom trenutku gradimo autoput od Rume do Šapca, koji će biti završen do kraja 2023. godine, a biće izgrađena i brza saobraćajnice od Šapca do Loznice. Kada završimo ova dva projekta od Beograda do Loznice automobilom će se stizati za 70 minuta - kazao je Vesić.

Autor: Novosti.rs

#Goran Vesic

#aleksandar vucic