Er Srbija nastavlja da leti u susret novim rekordima i slavi buduće uspehe

Srpska avio-kompanija Er Srbija danas obeležava devetu godišnjicu poslovanja pod sadašnjim imenom i tim povodom pripremila je jedinstvenu promotivnu akciju za kupovinu karata preko sajta Er Srbije sa 30 odsto popusta.

Prvi avion u bojama Er Srbije, 'erbas A319' pod imenom Novak Ðoković, poleteo je 26. oktobra 2013. iz Beograda i započeo otvaranje novog poglavlja u istoriji nacionalne avio-kompanije.

Srpska avio-kompanija je saopštila da se popust može ostvariti na iznos tarife za devet destinacija: Lion, Štutgart, London, Beč, Salcburg, Prag, Milano, Bukurešt i Zagreb.

Putnici će na dan rođendana Er Srbije 26. oktobra, uz korišćenje promo-koda BDAYAS2022 moći da ostvare popust prilikom kupovine avio-karata za putovanja započeta do 25. marta 2023. godine.

- Izuzetno smo ponosni na činjenicu da devetu godišnjicu pod imenom Er Srbija proslavljamo sa našim putnicima koji nam svakodnevno ukazuju poverenje. Svake godine u ovo vreme osvrćemo se na period iza nas i prisećamo se kako smo 2013. krenuli na naše zajedničko putovanje. Tokom gotovo jedne decenije dok smo sprovodili planove i pokušavali da iskoristimo sve prilike koje su nam se pružale na tržištu, dešavalo se mnogo toga; lepog i uzbudljivog - rekao je generalni direktor Er Srbije Jirži Marek.

Nadamo se da ćemo putnicima i dalje biti prvi izbor, a mi ćemo se truditi da opravdamo ulogu regionalnog lidera u avio-industriji, konstantno unapređujući našu uslugu i ponudu, poručio je on.

Kaže da Er Srbija nastavlja da leti u susret novim rekordima i slavi buduće uspehe.

Autor: Tanjug