- Izuzetno su mi prijale reči Aleksandra Vučić - dodala je Brnabić.

Premijerka Ana Brnabić istakla je danas da je velika čast što je ponovo predložena za mandatara za sastav nove Vlade Srbije i naglasila da će cilj nove vlasti biti dalje jačanje srpske ekonomije i pored teških uslova.
- Kada pogledate na vreme pandemije i onoga što nam tek predstoji pomislite ono je bio "mačji kašalj“. Želim da bez obzira na sve izazove Srbija nastavi da napreduje, da imamo kontinuirani rast plata i penzija, da privreda postane sve konkurentnija - istakla je Brnabić.

- Da nastavite da rastete i ekonomija jača deluje skoro nemoguće. Verujem da je moguće, ali je potrebno raditi više. U smislu sati mislim da nije moguće, ali u smislu efikasnosti jeste. Imali smo neki prazan hod, određene propuštene šanse. Sada nemamo pravo na to. Očekujem još jači tim - kazala je Brnabić.

- Izuzetno su mi prijale reči Aleksandra Vučić. Kada neko kao što je Vučić kaže da dobro radite svoj posao, i da nema šta da vam zameri, to je najveće priznanje za sav trud i rad - istakla je Brnabić za TV Prva.

Autor: redportal.rs