Predsednik Srbije Aleksandar Vučić biće sutra ekskluzivan gost Novog vikend jutra na TV Pink kod voditeljke Jovane Jeremić od 9 sati.

Kako je Jovana Jeremić najavila uživo u programu, sa predsednikom Vučićem srešće se prvi put u studiju TV Pink na Dedinju. Rekla je i kako će ovo biti potpuno drugačiji intervju sa puno iznenađenja i pričama koje su vezane za Vučićev život.

Jovana je pozvala sve gledaoce da sutra budu uz Pink kako bi svi zajedno dočekali predsednika Vučića kog će se, kako je istakla, truditi da predstavi na drugačiji način - kao čoveka na prvom mestu.

Foto: redportal.rs/Marijana Vasiljević

- Po prvi put, Aleksandar Vučić i ja srešćemo se u studiju Pink-a na Dedinju. Biće jedan potpuno drugačiji intervju, intervju koji niste mogli da vidite ni na jednoj drugoj televiziji, sa dosta iznenađenja, sa pričama koje su vezane za život predsednika koje niste mogli da vidite, koje su zahtevale istraživačko novinarstvo. Pozivam vas da budete uz Pink i da zajedno dočekamo predsednika Vučića. Kada kažem: "Predsednik", stanem, jer ću se truditi da vam predstavim Aleksandra Vučića na drugačiji način, kao čoveka na prvom mestu - rekla je Jovana Jeremić danas tokom Novog vikend jutra.

Autor: pink.rs

#aleksandar vucic

#jovana jeremic