M.R. je uhapšen sinoć

Filmska potera za odbeglim zatvorenikom M. R. (21) iz Miljevice kod Golubca koji je upravljao ukradenom Opel Vektrom, a koja je počela u Novom Sadu, okončana je sinoć oko 1 sat posle ponoći u ulici Kralja Petra u centru Stare Pazove.

Naime. M.R. je uhapšen pošto je izazvao 2 saobraćajne nesreće.

Kako nezvanično saznajemo M.R je pobegao iz KPZ Padinska Skela u petak i u Despotovu kod Bačke Palanke, je ukrao automobil Opel Vektra. Policija u Novom Sadu, kojima je krađa automobila kako se pretpostavlja bila prijavljena, počele je potragu za ukradenim vozilom i kada su ga uočili počela je filmska potera u pravom smilsu tih reči.

- Policija je ukradeno vozilo uočila u Novom Sadu patrole su krenule za njim. Potera se završila u Staroj Pazovi i to nakon 2 saobraćajne nezgode koje je M.R. bežeći od policije izazvao. Udario je prvo u vozilo marke audi a potom je zakačio i policijsko vozilo. Nakon čukanja sa drugim vozilima M.R. je sleto u kanal nakon čega se vozilo zapalilo, te su reagovali i vatrogasci - objasnio je izvor.

On je dodao da je tek njegovim hapšenjem ustanovljeno da je M.R. zapravo odbegli zarobljenik za kojim pored raspisane potrage KPZ Padinska Skela ima još nekoliko potraga.

Na lice mesta bila je i ekpia Hitne pomoći koja je kod odbeglog robijaša sanirala povrede koje je zadobio. Kako nezvanično saznajemo M.R. će ubrzo biti vraćen na izdržavanje zatvorske kazne s tim što će na njegov račun biti podneto još krivičnih prijava.

Autor: Kurir