Privođenje zbog narkotika u Mitrovici i Leposaviću, napad na ženu u Mitrovici

KiM: Više incidenata zabeleženo je tokom prethodnog dana: privođenje zbog neovlašćenog posedovanja narkotika, nanošenje lakših telesnih povreda, zatim neovlašćeno posedovanje oružja i slučaj krađe.

U Leposaviću je juče po nalogu sudije izvršen pretres kuće osumnjičenog muškarca, gde je pronađena metalna vaga na kojoj su primećeni ostaci sumnjive narkotičke supstance i jedan mlin koji služi za seckanje narkotičke supstance. Muškarac je odlukom tužioca pušten u redovnom postupku, dodaje se u dnevnom izveštaju policije.

Sa druge strane, u glavnoj mitrovačkoj ulici juče je priveden muškarac nakon što su policijske jedinice zaustavile vozilo kojim se kretao i kod njega pronašli i zaplenili 1,5 grama sumnjive narkotičke supstance (vrste marihuana) kao i 20 semenki za koje se sumnja da su od kanabisa.

Dalje je tokom pretresa kuće osumnjičenog pronađeno još 5 semenki za koje se sumnja da su kanabis i 2 seckalice koje služe za mlevenje narkotičkih susptanci. I on je odlukom tužioca pušten u redovnom postupku.

U Ulici kralja Petra, isto u Mitrovici, privedena je žena koja se sumnjiči da je u alkoholisanom stanju prvo verbalno, a potom i fizički napala drugu ženu i nanela joj lake telesne povrede. Žrtva je medicinski zbrinuta u bolnici u Mitrovici, dok je osumnjičena nakon merenja alko-testa imala 0,76 promila alkohola i zadržana je u policijskoj stanici do otrežnjenja. I ovaj slučaj ide u redovni postupak.

U selu Zemanica u opštini Leposavić policija je tokom pretresa kuće osumnjičenog muškarca pronašla i konfiskovala jednu lovačku pušku ruske proizvodnje. Odlukom tužioca slučaj ide u redovni postupak.

U Gračanici je muškarac prijavio da su mu na parkingu u njegovom autu nepoznate osobe ukrale novac. Istraga je u toku.

Autor: kossev.info

#Gračanica

#Kosovo

#Kosovo i Metohija

#Leposavić

#kosovska mitrovica