Prikazani nikad viđeni snimci u vezi sa klanom Velje Nevolje

Sinoć su u emisiji Hit tvit na televiziji Pink, u kojoj je gostovala i premijerka Srbije Ana Brnabić, prikazani ekskluzivni snimci vezani za kriminalnu grupu Veljka Belivuka.

U studiju su bili i bivši obaveštajac Božidar Boža Spasić i marketinški stručnjak Nebojša Krstić.

Brnabić je navela da su iz obzira prema porodicama sakrivene najpotresnije stvari, vezano za fotografije koje su prikazane nakon sednice Saveta za nacionalnu bezbednost.

- Izuzetno je važno da građani razumeju protiv čega su ustali Vlada Srbije i Vučić lično i kome su objavili rat. Danas smo već imali neke ljude koji ih brane. Vidite ljude koji nanovo napadaju predsednika direktno ili indirektno staju u odbranu mafije. Bilo je važno pokazati kakve su to zveri. Građani treba da razumeju koliko je opasna ova borba bila. Ove fotografije su ništa prema onima koje smo našli - istakla je premijerka.

Premijerka je ukazala na visok stepen relativizacije svih zločina za koje se tereti ova organizovana kriminalna grupa i ocenjuje da je cilj bio svrgavanje predsednika sa vlasti.

- Ova priča mora da se istera do kraja. Građani imaju pravo da znaju šta se dešava, da ih država informiše šta radi - naglasio je u emsiji Krstić.

Ekskluzivni snimci

U emisiji je prikazano hapšenje Vuka Vukovića na aerodromu, jednog od "vojnika" Velje Nevolje.

Božidar Spasić je istakao da je Vuković "jedan od onih koji su pokušali da beže".

Spasić je ukazao da su mnogi članovi grupe Veljka Belivuka nesumnjivo pokušali da pobegnu.

- Država dobro upravlja krizom. Ovo je bila kriza. Planiran je atentat. Ne nabavlja se tek tako snajper - naveo je Spasić.

Pokazan je i drugi snimak.

Na njemu je prikazano kako su specijalci provalili u jednu od prostorija Velje Nevolje na stadionu Partizan.

IZVOR: YT / Pink.rs

Oni su razvalili vrata, a unutra zatekli dušek za spavanje, radijator i gomila još razbacanih stvari.

Takođe je prikazan i snimak hapšenja starleta Mimi Oro i Tijane Ajfon, kao i Ace Bosanca, koji je priveden u svojstvu građanina u novobeogradskom kafiću.

IZVOR: YT / Pink.rs

IZVOR: YT / Pink.rs

Spasić je istakao da nije nasilan sadržaj pronađen u telefonima starleta i da to nema nikakve veze sa njima.

Autor: Pink.rs / redportal.rs