Važna ulica naširoko se obilazi zbog iznenadnog kvara

Zbog oštećenja kolovoza usled defekta na kanalizacionoj mreži u Vrtlarskoj ulici, u zoni raskrsnice sa Ulicom Radoja Dakića, od srede, 9. oktobra od 17 časova, promenjene su trase linija javnog prevoza, saopštavaju iz Sekretarijata za javni prevoz.

Vozila sa linije 15 saobraćaju na sledećoj trasi: Karađorđev trg – Glavna – Cara Dušana – Dobrovoljačka (Novogradska u smeru ka Banovom brdu) – Ugrinovačka – Ivićeva – Teodora Hercla i dalje na redovnoj trasi.

Vozila sa linije 45 saobraćaju sledećom trasom: Tošin bunar – Ivićeva – Ugrinovačka i dalje redovnom trasom.

Vozila sa linija 81 i 81L saobraćaju od terminusa „Novi Beograd (Paviljoni)” Bulevarom maršala Tolbuhina, ulicama Pariske komune, Tošin bunar, Ivićevom, Ugrinovačkom i dalje redovnim trasama.

Vozila sa linije 85 saobraćaju na sledećoj trasi: Aleksandra Dubčeka – Nikolaja Ostrovskog – Avijatičarski trg – Glavna – Cara Dušana – Dobrovoljačka (Novogradska u smeru ka Banovom brdu) – Ugrinovačka i dalje na redovnoj trasi.

Na izmenjenom delu trasa vozila koriste sva postojeća stajališta, a izmena će važiti do završetka radova na sanaciji kolovoza.

Autor: Telegraf