Nije poznato da li će trener ostati pri odluci da oni igraju na prvenstvu

Fudbaleri Nemačke Antonio Ridiger i Niklas Filkrug umalo su se potukli na treningu reprezentacije Nemačke nekoliko dana pred početak Evropskog prvenstva.

Bild, koji je  upućen u dešavanja u redovima "pancera", prenosi da su veći incident sprečili saigrači, pa nije došlo do eskalacije sukoba.

Pomenuti fudbaleri bili su u suparničkim ekipama, a svaki duel se završavao se verbalnim i fizičkim okršajem. Krv je proključala posle jednog starta, situacija je eskalirala pa je morao da reaguje pomoćni trener reprezentacije Sandro Vagner, a potom i ostali reprezentativci kako bi sprečili veći incident, prenosi Informer.

Nije poznato hoće li selektor Nemačke Julijan Nagelsman sankcionisati pomenuti dvojac.

Ovo nije jedini problem u ekipi Nemačke. Aleksandar Pavlović (20) je propustio okupljanje selekcije u trening kampu zbog infekcije. Fudbalski savez Nemačke saopštio je da se Pavlović jedini od 26 igrača nije vratio u trening kamp nakon što su dobili slobodno posle pobede u prijateljskom meču protiv Grčke.

Nemci prvi meč igraju u petak sa Škotima od 21 čas, 19. juna ih očekuje duel sa Mađarima (18.00), a 23. juna sa Švajcarskom (21.00).

Autor: informer.rs