U toku meča častio navijače, gest pozdraviali svi

Boban Marjanović, košarkaš Hjustona, oduševio je navijače pošto je namerno promašio slobodna bacanja.

Srpski as je tokom minule noći igrao u pobedi Hjustona protiv LA Klipersa (116:105), ovo mu je bila tek 13. utakmica u sezoni, a završio je sa 13 poena i osam skokova. 

To nije sve, Bobi je oduševio protivničke navijače. On je četiri i po minuta do kraja meča, pri vođstvu Hjustona protiv L.A. Klipersa 105:97 završio na liniji za slobodna bacanja. Promašio je oba penala i to namerno, pošto je to obećao domaćim navijačima. Pokazao je zašto je jedan od najomiljenijih saigrača u NBA ligi.

IZVOR: YT / DrSwish

Zašto bi Bobi namerno promašio? Radi se o tome da u hali Klipersa važi pravilo da kada košarkaš promaši oba slobodna bacanja, navijači dobijaju besplatnu piletinu. Marjanović je nakon prvog promašenog bacanja pogledao ka navijačima i poručio im da će promašiti i drugo. Nakon drugog promašaja hala  je eksplodirala, svi su bili oduševljeni potezom Srbina. Mada, pitanje je šta će mu teći trener Hjustona jer je častio navijače piletinom iako meč još nije bio završen, a Roketsi nisu bili sigurni da će pobediti.

Boban Marjanović ove sezone prosečno beleži 2,5 poena i 1,8 skokova u dresu Hjustona. Prethodno je igrao za Dalas, Filadelfiju, L.A. Kliperse, Detroit i San Antonio.

Autor: informer.rs