Policija razdvojila huligane

Fantastičnu rukometnu predstavu imali su priliku da prate brojni navijači u Novom Sadu. Vojvodina je u finalu Kupa dočekala Partizan, ali je nakon 53 minuta utakmica morala da bude prekinuta zbog ispada huligana. 

Poznata je netrpeljivost među navijačima Partizana i Vojvodine, a sve je eskaliralo u finišu susreta kada su se crno-beli vratili u meč. Sa dela tribine gde su smeštene pristalice Vojvodine poletela je baklja ka sektoru za goste. 

IZVOR: X / dedalaki1

Izazvalo je to burnu reakciju navijača Partizana koji su želeli da se osvete rivalima. Nažalost, sve je rezultiralo velikim haosom u "Slanoj bari". Navijači Vojvodine potom su ušli su sukob sa policijom, a sudija je zbog toga morao da pošalje obe ekipe u svlačionicu. 

U trenutku prekida Vojvodina je vodila sa 17:16. Ubrzo se na parketu pojavila policija, a igrači oba kluba ostali su u svlačionici dok delegat kluba nije doneo odluku o nastavku meča. 

Delegat utakmice Boris Ivanović zahtevao je od predstavnika policije garancije da je bezbedno nastaviti utakmicu. Potom su se kapiteni dva kluba - Miljan Vukovljak (Vojvodina) i Nikola Zečević (Partizan) obratili pristalicama svojih klubova. 

Utakmica je nakon pola sata pauze prekinuta uz pretnju da će tribine biti ispražnjene ukoliko dođe do novog incidenta. 

Autor: redportal.rs