Trener crno-belih odgovorio na pitanje o novom ugovoru 📜

Košarkaši Partizana savladali su sinoć ekipu Baskonije rezultatom 87:83, i tako nastavili borbu za plej-in Evrolige.

Pored pobede crno-belih, najveći utisak ostavio je Željko Obradović odgovorima pre i na kraju utakmice.

Naime, pre početka utakmice, cela hala skandirala Hoćemo novi ugovor Željku, a trener crno-belih je doveo masu do usijanja onog trenutka kada se potpisao na tablu, i tako poslao poruku da je spreman za proužetak saradnje.

IZVOR: X / BSphere_

Pomenuti događaj bio je tema tokom konfenercije za štampu nakon utakmice, kada je jedan od prisutnih novinara upitao Obradovića da li je to to?, aludirajući na pomenutu situaciju sa tablom 👇:

- Nema šta da se objašnjava. Ja sam ovde najsrećniji čovek, prošao sam mnogo toga. Koliko godina sam trener i igrač, proživeo sam mnogo lepe stvari, od Partizana, Huventuda, Real Madrida… Imali smo dobre rezultate, publiku, ali ova odanost ovde… Ja nemam reči to da opišem, samo mogu da se zahvaljujem. Treba da budemo šampioni i u ponašanju. Teren je da se bodri ekipa, da se napravi atmsofera da nikom ne bude prijatno protiv nas, ali bez ikakvog vređanja. Fer-plej je nešto što je mnogo važno, naši navijači su fenomenalni, vetar u leđa stalno daju i nemam nikakvu dilemu da će da nastave. Na strani uvek imamo naše ljude, dolaze ljudi iz Italije. Kad vidim decu koju dovode roditelji… Mene posle svake utakmice čeka 200-300 dece sa roditeljima i ja izdvojim vreme za svakog. Nema veće radosti. Što se mene tiče sve ću da uradim da ostanem ovde. Nije ovde sve idealno, pa gde ima da je idealno? Svi težimo nekom najlepšem i najidealnijem životu. Živiš onako kako živiš i boriš se sa problemima koje imaš. Ja se nadam da ćemo da ih prebrodimo i da nastavimo da predstavimo grad i zemlju na najbolji mogući način - rekao je Željko Obradović.

IZVOR: X / PartizanNet

Na potezu je uprava KK Partizan.

Autor: Redportal.rs