Prijateljski meč koji Rusi jedva čekaju, prvi meč sa evropskom reprezentacijom posle 2 godine

Najbolji fudbaleri Srbije i Rusije 21. marta igraju prijateljski meč u Moskvi, a rasprodate su skoro sve karte, prenose ruski mediji.

Kapacitet stadiona Dinama je 33.000 mesta, a tamošnji mediji prenose da je ostalo još vrlo malo ulaznica, dok će deo dobiti i naši navijači koji žive Rusiji. Kako su poručili iz tamošnjeg Saveza stadion će sigurno biti krcat. 

Meč sa reprezentacijom Srbije Rusiji će biti prvi posle dve godine sa nekom evropskom selekcijom. 

- Vlada veliko uzbuđenje pred utakmicu sa Srbijom, karte se dobro prodaju. Stadion će biti rasprodat, a nedavno je počela prodaja ulaznica za meč protiv Paragvaja. Pozivamo sve da dođu na stadion. Neće biti organizovanih grupa navijača iz Srbije, na vezi smo sa srpskom zajednicom i Fudbalskim savezom Srbije, a ako bude bilo kakvih zahteva, mi ćemo im pomoći. Navijači Srbije koji žive u Rusiji će moći da prisustvuju utakmici - poručio je PR tamošnjeg saveza Ilja Fimuškin.

Valeri Karpin, selektor nacionalnog tima Rusije, očekuje sjajnu atmosferu na stadionu u Moskvi. Rusi četiri dana nakon meča s "orlova" igraju protiv Paragvaja, dok puleni selektora Dragana Stojkovića u Larnaki 25. marta igraju sa Kiprom, prenosi Informer.

Biće pun stadion protiv Srbije. Možda će biti manjih rotacija u timu, videćemo. Moramo da odigramo obe utakmice na 200 odsto. Voleo bih da vidim sve igrače na terenu - prenose ruski mediji selektorove reči. 

Trenutno najpopularnija srpska pevačica Aleksandra Prijović će pred utakmicu sa Rusima na stadionu u Moskvi pevati himnu Bože pravde, preneli su nedavno ruski mediji.

Autor: informer.rs