Nova dilema pred Lejkersima, ne zna se da li su voljni da daju takav novac

Kako prenosi portal Mondo, kada imate 39 godina svaki košarkaš je u ili pred penzijom, ali Lebron Džejms ni ne pomišlja na povlačenje. Kako navodi poznati NBA novinar Brajan Vindhorst najstariji igrač najbolje lige na svetu je seo za sto sa Los Anđeles Lejkersima i tražio im je višegodišnji ugovor. Džejms može da potpiše produžetak saradnje na još godinu dana za 51.400.000 dolara, ali to mu nije plan.

Kako je rekao Vindhorst:

Ne mislim da je ovo poslednja Lebronova reč, ali ne mislim ni da je ovo poslednja reč Los Anđeles Lejkersa. Mislim da Lebron želi da potpiše dugogodišnji ugovor sa Lejkersima i da će se raditi o devetocifrenoj sumi.

To znači da će Lebron tražiti preko 100.000 miliona dolara, a jedino ostaje da se vidi na koliko sezona, da li na dve ili na tri.

Ako dodje do toga, to će biti veći ugovor od nog koji ima sad. Da li će on biti spremana da ga završi i da li je LA spreman da mu plati takvu sumu kada on napuni 42 godine, to je sve zajedno potpuno druga tema.

LA ne bi izgubio u tom dilu, Lejkersi bi od prodaje dresova i Lebronove popularnosti itekako profitirali, ali pitanje je koliko Lejkersi mogu biti konkurentni sa 40 godina starim igračem sa takvim ugovorom.

Zbog ovakvog stanja, uveliko kruže glasine o mogućem trejdu i da LA traži Treja Janga koga želi da upari sa Entoni Dejvisom.

Autor: Mondo.rs